Agile Marketeers for Good
59838
post-template-default,single,single-post,postid-59838,single-format-standard,theme-pitchwp,select-core-1.5,woocommerce-no-js,pitch-theme-ver-3.4.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Agile Marketeers for Good

Agile Marketeers for Good

“Met veel trots presenteren wij onze nieuwste samenwerking met Data-for-Good.com. Na een inspirerend gesprek met Wouter Winters gaan we op korte termijn een concept ontwikkelen om de kernwaarden van Data-for-Good.com te delen met de rest van de wereld.

Data For Good bestaat uit een team van rebellen dat transparantie en duurzame ontwikkelingen willen versnellen. Ze doen dit door het toepassen van Plug-and-play technologie en het scheppen/versterken van internationale banden. Dit alles om de Sustainable Development Goals bereikbaar te maken op alle niveaus.

Wij zijn razend enthousiast om samen met Wouter en Kelly Ruigrok te mogen bouwen aan een betere wereld!”

Translate »